Skip to content

1714

Un País, Una Bandera

  • Inici
  • Llibres
  • Opinió
  • Referèndum
  • Contacte
  • Receptes
  • Home
  • Receptes

Referèndum 1 d’Octubre

Categoria: Receptes

  • octubre 30, 2015
  • No hi ha comentaris

Sorell blanc de tarragona al escabetx a la taronja amb flors de pensament

  • Receptes

El sorell es un peix blau de cost assequible i carn sucosa, poden poder a pesar fins a 700grams, evidentment com mes gros per fer aquesta recepta millor. A Portugal es un plat tradicional i molt apreciat de fet quasi tot el sorell que es […]

Continue Reading Sorell blanc de tarragona al escabetx a la taronja amb flors de pensament
  • novembre 30, 2014
  • No hi ha comentaris

Coca de seitons, puré de ceba tendra, tomàquets confitats i olives d’Aragó

  • Receptes

Ingredients: Per a 4 persones: Coca/pasta brisa: 250 grams mantega, 125 grams sucre lustre, 2 ous, 3 grams sal, 500 grams farina. Seitons: 16 seitons de Tarragona, vinagre de vi blanc i sal. Puré de ceba tendra: 1 kg ceba tendra (només blanc), 50 grams […]

Continue Reading Coca de seitons, puré de ceba tendra, tomàquets confitats i olives d’Aragó
  • abril 30, 2013
  • No hi ha comentaris

Torradeta de seitó, tomàquet i olives verdes

  • Receptes

Ingredients: 4 torrades 1 tomàquet 4 seitons grans 75 grams d’olives verdes Fulles d’enciam variat 100 cc Vinagre 10 grams Sal Oli verge d’oliva Pebre negre Preparacio: Preparem els seitons amb vinagre: Traiem l’espina del seitó i el posem amb vinagre i sal. Deixar 24h. […]

Continue Reading Torradeta de seitó, tomàquet i olives verdes

Paginació de les entrades

1 2 3 Next »

Referèndum 1 d’Octubre

All Rights Reserved
Proudly powered by WordPress
Theme: AeonBlog by AeonWP.
Go to top

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies